Исследователь
- Статус
- Оффлайн
- Реакции
- 0
Od jakiegos czasu ogram 888starz raczej jakies kilka miesiecy i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Nie bede sciemnial — dorwalem link na jakims forum i zostalem na dluzej. U nas w Polsce ciezko o sensownych opcji, wiec kazde takie zawsze sprawdzam dokladnie.
Najbardziej lece w automaty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z dwa tysiace automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus i Book of Dead masz bez szukania, ale szczerze najczesciej wracam do paru swoich ulubiencow. Plynnosc dziala gladko nawet na slabszym telefonie.
Dla tych co lubia live — obsluguje to Evolution, na realnych ludziach, plus te cale teleturnieje w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Wplaty i wyplaty — robilem BLIK-a i crypto, mozna rowniez krypto. Pierwsza wyplate mialem na koncie w jakies pol dnia, na e-wallecie ida najszybciej. Mozesz podejrzec aktualne kody i promki u
Pakiet powitalny wyglada calkiem niezle — dorzucaja spory procent od wplaty i do tego paczke free spinow. Obrot wynosi okolo x40, i to no jest standardem, choc jak wszedzie warto doczytac regulamin. Wejscie to grosze, rejestracja trwala doslownie dwie minuty. Aplikacja na androida dziala i chodzi ok, apk z ich stronki.
Nie wszystko jest idealne — support bywa ze mieli wolno, zwlaszcza pod obciazeniem. Sprawdzanie dokumentow troche mnie wkurzyla, choc to chyba z powodu licencji inaczej sie nie da. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie na forach bywaja mieszane, wiec wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start.
Najbardziej lece w automaty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z dwa tysiace automatow, poczawszy od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus i Book of Dead masz bez szukania, ale szczerze najczesciej wracam do paru swoich ulubiencow. Plynnosc dziala gladko nawet na slabszym telefonie.
Dla tych co lubia live — obsluguje to Evolution, na realnych ludziach, plus te cale teleturnieje w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Wplaty i wyplaty — robilem BLIK-a i crypto, mozna rowniez krypto. Pierwsza wyplate mialem na koncie w jakies pol dnia, na e-wallecie ida najszybciej. Mozesz podejrzec aktualne kody i promki u
Гости не видят ссылку
Войти или зарегистрироваться
zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza. Pakiet powitalny wyglada calkiem niezle — dorzucaja spory procent od wplaty i do tego paczke free spinow. Obrot wynosi okolo x40, i to no jest standardem, choc jak wszedzie warto doczytac regulamin. Wejscie to grosze, rejestracja trwala doslownie dwie minuty. Aplikacja na androida dziala i chodzi ok, apk z ich stronki.
Nie wszystko jest idealne — support bywa ze mieli wolno, zwlaszcza pod obciazeniem. Sprawdzanie dokumentow troche mnie wkurzyla, choc to chyba z powodu licencji inaczej sie nie da. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie na forach bywaja mieszane, wiec wyrob sobie wlasne, bez szalenstwa na start.