Исследователь
- Статус
- Оффлайн
- Реакции
- 0
Obstawiam tu z czterech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic wrzucic pare slow. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. To co uderza na starcie to rozmiar biblioteki — cos kolo 6 tysiecy tytulow, liczba robi wrazenie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.
Ze mnie klasyk — Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus, no i Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Yggdrasil i Betsoft, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego jakos nie kreci. W dziale live to Evolution robi robote — Crazy Time z angielskim krupierem, krupierow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.
Pakiet powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu z dorzuconymi paczka free spinow, rozlozone na raty. Wager jest x40, wiec trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Bywa tez bonus bez depozytu po weryfikacji, ale to akcje czasowe — to co akurat leci sprawdzisz na
Wyplaty — tu akurat nie narzekam. Karta przelew wchodzi od reki, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Wyciagalem w krypto i schodzilo do godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. KYC jednak mnie zmeczyla — pierwszy skan im nie pasowal, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.
Apka siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, jedyne ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS bywa roznie. Papiery to Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku kazdy musi pomyslec sam. Dla czesci to dyskwalifikuje — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow.
Ze mnie klasyk — Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus, no i Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Yggdrasil i Betsoft, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego jakos nie kreci. W dziale live to Evolution robi robote — Crazy Time z angielskim krupierem, krupierow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.
Pakiet powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu z dorzuconymi paczka free spinow, rozlozone na raty. Wager jest x40, wiec trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Bywa tez bonus bez depozytu po weryfikacji, ale to akcje czasowe — to co akurat leci sprawdzisz na
Гости не видят ссылку
Войти или зарегистрироваться
jesli ci zalezy. Wyplaty — tu akurat nie narzekam. Karta przelew wchodzi od reki, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Wyciagalem w krypto i schodzilo do godziny, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. KYC jednak mnie zmeczyla — pierwszy skan im nie pasowal, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.
Apka siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, jedyne ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS bywa roznie. Papiery to Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku kazdy musi pomyslec sam. Dla czesci to dyskwalifikuje — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow.